Anak anda ada masalah seperti dibawah?

Dah Lebih Setahun PDPR Anak Masih Tak Lancar

PDPR yang dijalankan oleh guru-guru sekolah terlampau ramai dalam satu kelas online, tempoh kelas juga terlalu panjang & lama sehingga 1 hingga 2 jam. Anak akan hilang fokus.

PDPR Tak Efektif

Anak tidak berminat untuk join PDPR di sekolah. Teknik yang digunakan tidak menarik dan tidak berkesan. Tiada positive action pada anak.

Tidak Tahu Cara Untuk Ajar Anak Membaca

Anda tidak tahu teknik untuk mengajar anak dengan betul, cepat rasa nak marah dan tetap tidak tahu membaca walaupon sudah cuba. 

Sekolah Sudah Nak Buka Tapi Anak Tidak Boleh Membaca

Anak anda sudah masuk sekolah tapi masih tidak dapat membaca. Anak anda akan ketinggalan dalam pembelajaran di sekolah

Jangan Risau, Jangan Stress. Kami sedia bantu anak anda.

Perkenalkan,

Kenapa anak anda wajib join Read Hero?

Method Tanpa Hafalan, Pantas & Mudah Faham

Teknik, sistem & pendekatan yang kami gunakan adalah hasil kajian & pengalaman kami membantu hampir 17,000 pelajar LANCAR MEMBACA TANPA MENGEJA SEPANTAS 3 BULAN. PROVEN RESULT!

High Focus Online Class System

Murid dibahagikan 6 orang per kelas & diajar secara ONE TO ONE selama 1 jam 30 minit. Hanya ada seorang murid dan guru didalam screen ketika sesi belajar bagi mengelakkan pelajar hilang fokus. 

Guru-guru Fun Easy-Going & High Patience

120 GURU PAKAR & TERLATIH. Guru-guru kami diberikan latihan intensif berkala tentang teknik Read Hero & skill mengajar bagi memastikan kualiti pembelajaran yang berkesan.

Individual Screen-Time

Teknik & sistem perjalanan kelas kami berpaksikan Marginal Adjustment Theory, dimana pelajar akan diajar secara bergilir. Ketika giliran anak anda, hanya akan ada anak anda & guru sahaja. 

Proses & Progress secara "INDIVIDU"

Proses anak anda direkodkan & dianalisa setiap hari oleh Guru Pemantau yang berpengalaman mengajar lebih dari 7 tahun. Setiap hari, guru-guru kami akan REVIEW PRESTASI setiap pelajar bagi mengesan sebarang masalah pembelajaran yang dihadapi.

Kit Pantas Membaca Read Hero.

Setiap pelajar yang mendaftar akan dapat Kit Pantas Membaca Read Hero.

3 Step Mudah Untuk Join

Klik butang DAFTAR & isi borang dengan LENGKAP

Admin akan hubungi anda untuk berikan LOGIN ID & PASSWORD APPS 

Log in APPS & JOIN KELAS MENGIKUT JADUAL PILIHAN ANDA